Детокс од тешки метали

        Постојат многу природни хелатори на пазарот кои имаат намера да ги детоксифицираат тешките метали од телото, но ниту еден нема цврсто научно истражување за да ги поддржи. Природната формула за детоксикација на тешки метали, која овде ја нарековме HMD, има солидно истражување зад себе, како и речиси една деценија клиничко искуство од страна на лекарите ширум светот. Производите кои го придружуваат HMD за оптимална детоксикација и одводнување се:

  • HMD – оваа формулација е главната формула која ги црпи тешките метали од внатрешноста на клетките на телото

     

  • HMD LAVAGE – ова е хербален лек за дренажа кој може да се користи за поддршка на органите за детоксикација како што се бубрезите, црниот дроб и лимфниот систем

     

  • HMD CHLORELLA – природна алга која помага да се соберат тешки метали кои демнат во телото, но не може да ги повлече токсичните метали од внатрешноста на клетката

     

  • HMD ULTIMATE DETOX PACK – ова ги содржи сите горенаведени 3 производи и препорачливо е да се користат заедно за оптимална детоксикација без реакции на детоксикација – едномесечно снабдување

CSTFORM

Оценето 0 од 5
(0)

1.441,00 ден

Останати продукти :