За Нас

Што е Холиомедика

Холиомедика е холистичка практика која специјализира во третмани на различни хронични заболувања, нутриционизам и исхрана, како и помалку сериозни проблеми како дигестивни проблеми, главоболки, мигрени, кандида, токсичност на тешки метали и персонална холистичка терапија.

Во Холиомедика имаме уникатни третмани кои ќе ви помогнат да замислите, постигнете и одржувате здрав, избалансиран начин на живот. Ние нудиме индивидуални приспособени проценки и се гордееме со нашиот топол и персонализиран пристап кон медицината.
Со фокус на холистичка перспектива и верување дека сè внатре е меѓусебно поврзано, ние ги третираме повеќекратните аспекти на интеракцијата ум-тело-дух. Холистичката медицина има верување илјадници години дека рамнотежата може да се постигне само со третирање на нашите физички, емоционални и ментални тела како едно.

Состојби кои се третираат

Нашето искуство покажа дека холистичката медицина успешно третира :

и многу други чести и уникатни нарушувања.

Ние сме центар за холистичка медицина кој нуди практични здравствени методи за луѓето кои сакаат да ја дознаат основната причина за нивните здравствени проблеми. Нашиот центар за лекување го комбинира најдоброто од конвенционалната медицина и водечката технологија за да ви даде трајно олеснување.

Нашиот практичен пристап кон здравјето се покажа успешен во лекувањето на хроничните состојби,проценка на исхрана и диетотерапија .

Во Холиомедика, веруваме дека не мора да продолжите да живеете со вашата болест. За да започнете со патот кон исцелување, јавете се сега на тел.бр. 078 339 070 или на тел.бр. 078-884 333 за да дознаете повеќе за тоа што можеме да направиме за вас користејќи алтернативна медицина.

Почитувани потенцијални клинети Ве молиме потполнете го Формуларот за проценка на пациентот и истиот доставете го на следната е-маил адреса [email protected]