Холиомедика Интервју МРТ1

20230215_142110

МРТ1 во посета на Холиомедика, каде беше гостин Проф. Др. Славчо Тошев и говореше за NLS биорезонантен систем со нелинеарна анализа, кој се базира на принципите на квантна физика која се користи во нашиот центар за холистичка медицина ХОЛИОМЕДИКА. Овој систем ги испитува следните ткива и органи:  Коскено-скелетен систем, Васкулаторен систем, Нервен систем,Урогенитален систем,Респираторен систем, Дигестивен систем,Ендокрин систем,Лимфен систем, Крв.Снимањето трае петнаесетина минути, а приближно толку и обработка на податоците. Која е предноста кај нелинеарниот биорезонантен систем?  Може да се укаже предклиничка форма на болест каде постои намален, односно ослабен регулаторен механизам, но нема клинички манифестации на болест и значајни патолошки промени во ткивата и органите. Другите  техники како ехото, компјутеризираната томографија и магнетна резонанса оааа состојба не може да ја детектираат. Во денешни услови тоа е идеална, ефтина, неинвазивна и брза техника која дава информации за општата здравствена состојба и посочува каде треба да се направат дополнителни иследувања со класичните медицински техники како ехо, магнетна ресонанса и томографија.

Доколку сте заинтересирани за овој систем со кој за 15 минути ќе ја проверите функцијата на сите ваши органи, контактирајте не на +38978884333 +38978889070, [email protected] ; [email protected] Проф. Др.Славчо Тошев

ПРОЛЕТ Е ВРЕМЕ ЗА ДЕТОКС!

Како можам да го детоксирам моето тело? За нас е вообичаено пролетно да си ги чистиме домовите, очигледно на пролет, но кога минатата пролет го

Read More »
Новости

МАТИЧЕН МЛЕЧ-ПОДОБАР ОД АСПИРИН?

Матичниот млеч е природен производ кој доаѓа од пчелите. Има многу здравствени придобивки, а една од нив е и антиинфламаторна, слично на аспиринот. Бидејќи аспирин

Read More »
Новости

МАГНЕЗИУМ И КОИ ФОРМИ ДА ГИ ЗЕМАТЕ

Помислете на магнезиумот како минерал за релаксација. ⠀⁣ ⠀⁣ Мора да имате магнезиум за вашите клетки да создаваат енергија, да работат многу различни хемиски пумпи,

Read More »

Споделете :