Запек


Постојат голем број природни додатоци кои можат да помогнат во поддршката на запек и да го зголемат времето на транзит на цревата, како што се:


CSTFORM – тинктура која содржи благи лаксативи кои ги ублажуваат дигестивните спазми и колики, го поттикнува движењето на дебелото црево, го зголемува протокот на жолчката и ги намалува гасовите и надуеноста.

CONSTFORM – е средство за чистење на дебелото црево со брзо дејство, наменето за хронично запек на кои им е потребен силен третман за блокирано дебело црево. Прочистувачите се комбинирани со карминативи за да се спречи стискање

COLFORM – е добро позната хербална комбинација за чистење на дебелото црево и потпора на цревата, која може да се комбинира со COLFORM три производи кои поддржуваат хроничен запек и блокирано дебело црево.

CONSIPATION PACK – ПАКЕТ ЗА ЗАПЕК – Пакетот содржи три различни производи кои помагаат во ублажување на дигестивните грчеви и колики, го промовираат движењето на дебелото црево, го зголемуваат протокот на жолчката и ги намалуваат гасовите и надуеноста.

CSTFORM

Оценето 0 од 5
(0)

1.441,00 ден

Останати продукти :