Витамини

  Избор на висококвалитетни единечни витамини како што се:

  • VITAMIN C BLEND – уникатна формулација и од калциум и од магнезиум аскорбат која е понежна за желудникот и цревата
  • VITAMIN D3 – 1000 IU (витамин Д3) за оптимално здравје и заштита од хронични заболувања

CSTFORM

Оценето 0 од 5
(0)

1.441,00 ден

Останати продукти :