ПРИРОДНИ АНТИМИКРОБИНИ

    Постојат голем број на природни супстанции кои се истражени и можат да искоренат различни микроби како што се:

  • PARAFORM PLUS ONE – состојките се рачно избрани поради нивните антипаразитски, антибактериски, антимикробни, антигабични и антивирусни активности
  • VITAMIN C BLEND – ова може да помогне да се зајакне имунолошкиот систем
  • CDS PLUSги решава добро познатите проблеми како што се складирањето, ограничениот рок на траење и намалената содржина на хлор диоксид, што многу потрошувачи ги имаат со конвенционалните CDS/CDL решенија подготвени за употреба.
  • WALNUT TINCTURE – Билна тинктура која има антимикробни, антигабични и антипаразитски својства
  • PARAFORM – Билна тинктура која содржи 5 активни состојки кои би послужиле како прекрасен додаток на нашата формула за чистење паразити.

CSTFORM

Оценето 0 од 5
(0)

1.441,00 ден

Останати продукти :