Кардиоваскуларна поддршка

    Постојат голем број на додатоци кои можат да помогнат во поддршката на здравјето на срцето како што се:

– KRILL OIL – ова е одличен извор на масни киселини од планктон за намалување на триглицеридите на црниот дроб, нивото на холестерол и помагање на циркулацијата на крвта и воспалението

CSTFORM

Оценето 0 од 5
(0)

1.441,00 ден

Останати продукти :