Имунолошка поддршка

     Постојат голем број на природни додатоци кои можат да помогнат за поддршка на имунолошкиот систем, како што се:
  • VITAMIN D3 (ВИТАМИН Д3 ) – го стимулира производството на кателицидин, протеин со природни антибиотски својства |
  • VITAMIN C BLEND (МЕШИНА НА ВИТАМИН Ц)  – докажано е дека во истражувањето ги зајакнува природните клетки убијци, неутрофилите, лимфоцитите и антителата кои се дел од имунолошкиот одговор 
  • HMD MULTIS – земањето мултивитамини дневно помага да се одржи имунолошкиот систем во врвна форма, со што се спречува настинка и грип и други инфекции

CSTFORM

Оценето 0 од 5
(0)

1.441,00 ден

Останати продукти :