Дигестивен Систем

    Постојат многу природни додатоци кои можат да помогнат во случаи на непријатност во цревата и желудникот, како што се:

  • DIGEST PLUS – често недостатокот на овие ензими на панкреасот може да доведе до тоа храната да не се вари и да ферментира во цревата, што предизвикува надуеност и непријатност

     

  • CONSTFORM – моќно средство за чистење на цревата

     

  • COLFORM – хербална формула за чистење на дебелото црево и поддршка на цревата

     

  • HEPATO PLUS – здрав црн дроб ќе му помогне на здравото црево, а оваа хербална формула помага да се одржи црниот дроб во добра работна состојба.

CSTFORM

Оценето 0 од 5
(0)

1.441,00 ден

Останати продукти :