Детокс

    Овде ќе најдете многу производи кои се користат за да му помогнат на телото да ги отстрани различните токсини од телото, вклучително и тешките метали.  
  • COLFORM е за чистење на дебелото црево,CONSTFORM е за луѓе кои страдаат од запек – ова може да се комбинира со OXYGUT за да помогне во балансирање на дисбиозата во цревата.
 
  • CHLORELLAHEPATO PLUS е одличен хербален лек за детоксикација на ЦРДОТ.
 
  • PARAFORM PLUS ONE е за елиминирање на паразити и црви.
 
  • HMD и сите негови протоколи е за елиминација на токсични или тешки метали.
 
  • LAVAGE – хербална формула која помага да се отворат елиминациските канали во телото, а со тоа го олеснува исфрлањето на штетните токсини од телото.
  • MAGNESIUM MALATEима корист за производство на енергија, мазни мускули и детоксикација на мозокот.

CSTFORM

Оценето 0 од 5
(0)

1.441,00 ден

Останати продукти :