Антиоксиданси

Голем дел од нашите клетки, мускули и ткиво се составени од амино киселини, што значи дека тие извршуваат многу важни телесни функции, како што е давање на структурата на клетките. Амино киселините се клучни за клеточното функционирање. Нашите формулации за амино киселини вклучуваат:

  • NANO ZINCНедостатокот на цинк може да биде губење на вкусот и мирисот, стерилитет, лошо зараснување на раните, осип на кожата, губење на дувло, срцеви заболувања, мускулна слабост, артритис, неплодност, хипохлорхидрија, дијабетес и имунолошка дисфункција.

CSTFORM

Оценето 0 од 5
(0)

1.441,00 ден

Останати продукти :