Шифра: 100100 Категорија : , Ознаки: ,

HMD™ – HEAVY METAL DETOX ( ДЕТОКС НА ТЕШКИ МЕТАЛИ )

Има залиха

HMD™ Heavy Metal Detox е 100% природен производ за детоксикација кој е научно тестиран, дизајниран за детоксикација од токсични метали – природна детоксикација!
Сега со попуст од 20%! Оваа уникатна формула е резултат на 3 години научно истражување и е 100% природен производ од тешки метали.

HMD™ е направен од 100% природни состојки и е погоден за вегетаријанци и вегани.
Не содржи алергени, вештачки бои, вкусови, сол или конзерванси.

3.000,00 ден

Има залиха

Шифра: 100100 Категорија : , Ознаки: ,

Сподели :

ОПИС

HMD™ содржи Cilantro (Coriandrum satvium), хомакорд на Chlorella pyrenoidosa и Chlorella Growth Factor (CGF).
HMD™ Heavy Metal Detox е 100% природен производ за детоксикација кој е научно тестиран, дизајниран за детоксикација од токсични метали – природна детоксикација!

Сега со попуст од 20%!
Оваа уникатна формула е резултат на 3 години научно истражување и е 100% природен производ од тешки метали.

HMD™ е направен од 100% природни состојки и е погоден за вегетаријанци и вегани. Не содржи алергени, вештачки бои, вкусови, сол или конзерванси. HMD™ содржи Cilantro (Coriandrum satvium), хомакорд на Chlorella pyrenoidosa и Chlorella Growth Factor (CGF).

HMD™ детоксикација од тешки метали

HMD™ – Едномесечна понуда за возрасни – 4 oz (118 ml) – сега со попуст од 25%!
Отровните метали природно се појавуваат во карпите и се ослободуваат во околината со атмосферски влијанија. Меѓутоа, испуштањето на сè поголеми количества отровни метали во животната средина ја доведе нашата сегашност и иднина во голема опасност. Тешките метали не се разградливи и воопшто не се распаѓаат; затоа, тие постојано се акумулираат во почвата или нашите тела. Ова е причината зошто користењето HMD™ – природна формула за детоксикација на тешки метали е важно за одржување на оптимално здравје.

HMD™ Heavy Metal Detox е 100% природен производ за детоксикација на токсични метали кој е научно тестиран, дизајниран за природно ослободување од токсичните метали!

Оваа уникатна формула е резултат на 3 години научно истражување и е 100% природен додаток за природен токсичен метал детоксикација.
HMD™ е направен од 100% природни состојки и е погоден за вегетаријанци и вегани. Не содржи алергени, вештачки бои, вкусови, сол или конзерванси и е сертифициран за кошер.

На пазарот е повеќе од 10 години. Едно шише содржи едномесечно снабдување со целосна доза за возрасни од 45 капки, 3 пати на ден. Обично препорачуваме земање 3 месеци, со додавање на нашите LAVAGE и CHLORELLA за да се обезбедат оптимални резултати – оваа комбинација се нарекува HMD™ ULTIMATE DETOX PACK.

Ви советуваме да ја следите оваа програма најмалку 90 дена. Ве молиме имајте предвид дека луѓето со многу високи нивоа на токсичност можеби ќе треба да се детоксираат неколку месеци подолго. Секое шише е доволно за околу еден месец.

Додека ја следите нашата врвна диета за детоксикација, им препорачуваме на возрасните да пијат најмалку 8-10 големи чаши чиста вода или билен чај дневно. Децата, исто така, треба да се охрабруваат да пијат вода колку што можат, во однос на дозата за возрасни.

Ако сакате дополнително да ја подобрите вашата детоксикација и да го исчистите црниот дроб, ние исто така препорачуваме да го ограничите внесот на алкохол.

Ако сакате дополнително да ја подобрите вашата детоксикација и да го исчистите вашиот црн дроб, ние исто така ви препорачуваме да ја следите УЛТИМАТ ДЕТОКС ДИЕТА и нашата УЛТИМАТ ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКС.

Контактирајте не за начинот на дозирање

Слични продукти :