ЧАЕВИ ЗА ДЕТОКС

detox3
РОИБОС e традиционален јужноафрикански хербален пијалок богат со уникатни полифенолни антиоксиданси. Тие можат да го подобрат статусот на редокс на глутатион и вашата способност да ги конвертирате токсините растворливи во масти,- во токсини растворливи во вода, за да може да се елиминираат.
ЧАЈ ОД ГЛУВАРЧЕ
Коренот од глуварче вообичаено се користи во Традиционалната Кинеска Медицина и докажано е дека го намалува отокот и воспалението, и помага во детоксикација
ЧАЈ ОД КАМИЛИЦА
Камилица за ноќно време. Ќе ве одржува подобро да спиете, а исто така има и 1% апигенин, кој има дополнителна придобивка од инхибиција на ензимот CD-38 кој е највисок екстрацелуларен потрошувач на NAD+, така што ова ќе ги зголеми вашите NAD+ нивоа, кои се многу корисни за детоксикација.
NAD+( коензим кој е многу важен за метаболизмот)

ПРОЛЕТ Е ВРЕМЕ ЗА ДЕТОКС!

Како можам да го детоксирам моето тело? За нас е вообичаено пролетно да си ги чистиме домовите, очигледно на пролет, но кога минатата пролет го

Read More »
Новости

Холиомедика Интервју МРТ1

МРТ1 во посета на Холиомедика, каде беше гостин Проф. Др. Славчо Тошев и говореше за NLS биорезонантен систем со нелинеарна анализа, кој се базира на

Read More »
Новости

МАТИЧЕН МЛЕЧ-ПОДОБАР ОД АСПИРИН?

Матичниот млеч е природен производ кој доаѓа од пчелите. Има многу здравствени придобивки, а една од нив е и антиинфламаторна, слично на аспиринот. Бидејќи аспирин

Read More »
Новости

МАГНЕЗИУМ И КОИ ФОРМИ ДА ГИ ЗЕМАТЕ

Помислете на магнезиумот како минерал за релаксација. ⠀⁣ ⠀⁣ Мора да имате магнезиум за вашите клетки да создаваат енергија, да работат многу различни хемиски пумпи,

Read More »

Споделете :