Јонизирачка детокс бања за нозе

Јонизирачка детоксикациска бања за стапала

Поставува тип на состојба на осмоза, која ги исцедува токсините во телото. Кога прво ќе ги ставите стапалата во вода, водата е чиста. До крајот на 35 мин. бањата, водата ја променила бојата поради клеточниот отпад и нечистотиите присутни во водата.

Нечистотиите се извлекуваат од телото, со што се подобрува природната еластичност на телото. Клетките фотографирани под микроскоп на темно поле покажуваат забележителни подобрувања по само едно капење. Клетките се слободно лебдечки и заоблени, изгледаат многу похидрирани и пооксигенирани. Клеточните ѕидови се појасни и помалку густи и работат со водата во вашето тело, активирајќи ја, енергизирајќи ги и балансирајќи ги меридијаните.

Научно тестиран за неговата ефикасност во елиминирање на Меркур со добри резултати.

Редовната употреба може да постигне:

Чистење на клетките
Против стареење
Зајакнат имунолошки систем
Почиста кожа
Го активира природниот систем на елиминација на телото, вклучувајќи ги и лимфните јазли
Зглоб/Олеснување на болка
Губење на тежина
Зголемена циркулација
Намален стрес и замор
Намален оток/воспаление
Подобрена вкочанетост на зглобовите

Во Холиомедика, веруваме дека не мора да продолжите да живеете со вашата болест. За да започнете со патот кон исцелување, јавете се сега на 078-884 333 за да дознаете повеќе за тоа што можеме да направиме за вас користејќи алтернативна медицина.

Почитувани потенцијални клинети Ве молиме потполнете го Формуларот за проценка на пациентот и истиот доставете го на следната е-маил адреса [email protected]

Што кажаа нашите клиенти за нас

„После 8 години во кои имав многу лошо чувство, замор и болки во зглобовите, неспособност да се концентрирам и многу стомачни проблеми, решив да пробам биомагнетна терапија. Терапевтот откри многу бактерии, вируси, габи и паразити во мојот систем и покрај тоа што ми се вратија тестовите на крвта кои беа чисти секојпат. По 4 сесии почнав да се чувствувам многу подобро и по 6 повторно се враќам на моето старо јас. Ова е неверојатна терапија и ми го врати здравјето. Многу благодарна!“ Кристина

Кристина Клиент

„Со заоволство препорачувам биомагнетна терапија со Др. Васиа. Премногу внимава на детали. Бев многу паднат кога првпат ја посетив Васиа и помеѓу масажа на длабоки ткива, масажа и терапија со магнетни парови, јас сум како друга личност. Фибромијалгија, грчеви во мускулите, замор, надуеност и хронична болка и главоболки се лекуваат. Целосно холистички личен третман и секогаш добредојден. Ако не се чувствувате добро, од која било причина - посетете ја оваа неверојатна дама. Нема да зажалите“.

Игор.М Клиент