НАПЛАТА

Детали за наплата

Северна Македонија

Additional information

Вашата Нарачка

Your order

Производи Мегу Збир
GLUFORM  × 1 1.800,00 ден
Мегу Збир 1.800,00 ден
Вкупен Износ 1.800,00 ден
  • Доставата е преку Карго Експрес , плаќањето е при самиот прием на пратката .

Вашите лични податоци ќе се користат за обработка на вашата нарачка, поддршка на вашето искуство низ оваа веб-локација и за други цели опишани во нашата полиса за приватност.

Достава на производите по Карго Експрес за најмногу три работни денови по направената нарачка

Обезбедуваме
навремена испорака

Ние ја штитиме
Вашата Приватност

Успешни Приказни

Моето искуство беше надвор од очекуваното.Пријателка ме препорача кај Васиа. Имав проблеми со Е.Coli и за кратко време го решивме проблемот.

Прекрасна личност, ме научи како да се грижам за себе и го сменив начинот на живот.

Наталија, Охрид

Клиент

Докторката доаѓаше кај нас дома бидејки не бевме во можност да излегуваме.Терапијата ја носеше и разговаравме многу за мојата состојба со канцер во напредна фаза тоа време.Еве, 1 година подоцна маркерите и сите параметри се подобрија.Таа се..

Пеце, С

Клиент

Со години имав проблеми со варењето а крвната слика супер.Во Холиомедика открија што е проблемот и за 2 месеци се вратив во нормала.Сеуште сум редовен клиент и презадоволен од искуството и знаењето на Др.Васиа.

Владимир, П

Клиент